Cine are nevoie ?

terapia bowen bucuresti sector 4

Terapia Bowen ideala oricand, oricui.

Terapia Bowen este potrivita atat copiilor nou-nascuti cat si batranilor, asadar la orice varsta, oricine poate beneficia de terapia Bowen.

Poate ajuta la recuperare in cazul multor afectiuni, de la traumatisme, accidente, operatii sau afectiuni acute la boli cronice, in functie de capacitatea de autovindecare a fiecarui individ. 

Terapia Bowen actioneaza holistic, tratand omul in ansamblu, atat fizic cat si emotional si spiritual. Multi pacienti au afirmat ca Bowtech este cea mai relaxanta terapie pe care au experimentat-o vreodata.

Inca ceva important de retinut: Avand in vedere ca terapia Bowen a fost si este aplicata atat pe bebelusi, dar si pe animale, chiar cu rezultate spectaculoase, nu poate fi vorba de efectul Placebo.

Terapia Bowen remediaza aproape orice dezechilibru din organism.

Ce este bine de stiut?

Bolile acute necesita un numar minim de sedinte, deja dupa prima terapie declansandu-se procesul de autovindecare. In bolile cronice insa, care persista de mult timp, perioada de tratament poate sa dureze mai mult, urmand anumite protocoale, in functie de afectiune si de pacient. Fiecare fiinta este unica in felul sau iar corpul decide singur cat de lent sau rapid vrea sa se insanatoseasca. Daca respectati indicatiile terapeutului dupa fiecare tratament, veti fi incantati de rezultate. Trebuie doar sa aveti rabdare si sa invatati sa recunoasteti orice schimbare intervine in starea dumneavoastra de la o sedinta la alta.